Sestdiena, 16. novembris, 2024

HARRY ON ICE

HARRY ON ICE
Ieeja no: 18:00
Sākums: 19:00
Beigas: 20:30

Sazinieties par ložas nomas iespējām: vip@arenariga.com

HARRY ON ICE ir unikāla izrāde uz fiziskā teātra un cirka, komēdijas un maģijas robežas, apvienojot cirka mākslu un daiļslidošanu vienotā šovā uz ledus arēnas, kas ir īpaši izveidota uz katras zāles skatuves.

Izrāde ir pilnīgs stāsts ar unikāliem kostīmiem, dekorācijām un video sekvencēm, kas ļaus jums iegremdēties maģiskajā J.K. Rowling kā nekad agrāk.

Viss sākas tieši no ieejas teātra foajē. Caur 9¾ platformu skatītāji dosies neaizmirstamā ceļojumā pa Cūkkārpas gaiteņiem, apmeklēs kvidiča spēli un pēc tam kopā uzvarēs Tumšo Kungu un nokļūs svētku ballē.

Cirka izrādes mākslinieki pārsteidz ar gravitāciju izaicinošu akrobātiku apvienojumā ar unikālām daiļslidošanas prasmēm. Interaktīvie efekti, iespaidīgi vizuālie materiāli un apgaismojuma dizains aizrauj ikvienu skatītāju.

HARIJS UZ LEDU stāsta maģisko stāstu par Harija un viņa draugu burvju pasauli un iegremdē jūs jūsu iztēles pasaulē. Izrāde aicina pamest ikdienas realitāti un ienirt fantāzijas pasaulē ar elpu aizraujošiem vizuāliem materiāliem un oriģinālu Jaungada noskaņu muzikālo pavadījumu.

Izrāde ieteicama visu vecumu skatītājiem.

Pirkt biļetes